کاربرد نظریه های یادگیری در آموزش و پرورش ویژه کلیه فرهنگیان و دانشجومعلمان
نظریه های یادگیری می توانند به بهبود فرآیند تدریس و یادگیری کمک کنند.در این وبینار به بررسی نحوه کاربرد این نظریه ها خواهیم پرداخت.
- 2 ساعت
- تاریخ 1404/02/20
- گواهی پایان دوره دارد
- 404554

استان های زیر مجاز به ثبت نام می باشند
همه استان ها
نحوه دریافت گواهی
با مشاهده ویدیوجلسه, گواهی وبینار برای فراگیران صادر می شود.بلیت
توضیحات
روانشناسی یادگیری
_تعریف یادگیری:یادگیری عبارت است از تغییر نسبتاً پایدار در احساس، تفکر و رفتار فرد که بر اساس تجربه ایجاد شده باشد.
_مفهوم یادگیری : یادگیری به مفهوم تلاش فعال و دائمی یادگیرنده برای کشف، جذب دانش و بهبود مهارت
نظریات شرطی سازی کلاسیک عامل و کاربرد آن در آموزش : با درک مبانی نظریه پاولف و شرطی سازی کلاسیک میتوانید به تصحیح و تغییر الگوهای رفتاری و افزایش کیفیت روشهای آموزش و یادگیری بپردازید.
نظریه بندورا و یادگیری اجتماعی و کاربرد آن در آموزش : در آموزش، نظریهی یادگیری اجتماعی از طریق مدیریت کلاس درس، یادگیری مشارکتی و بازخورد استفاده میشود. معلمها از نشانهها برای جلب توجه، روشهای آموزشی چندوجهی برای کمک به حفظ، جلسات تمرین برای تکرار و تقویت مثبت برای ایجاد انگیزه در دانشآموزان استفاده میکنند.
نظریه آزوبل و یادگیری معنادار و کاربرد آن در آموزش : مهم ترین اصل در استفاده کاربردی نظریه آزوبل، رعایت حرکت از کل به جزء در آموزش است. بخاطر همین ابتدا کلیاتی از درس برای یادگیرنده مشخص و سپس به جزئیات آن پرداخته می شود.
کاربرد نظریه های یادگیری در آموزش و پرورش : نظریه به معنای وسیع عبارت است از تعبیر و تفسیر حوزه ای از شناخت. در نتیجه براساس این تعریف، نظریه های یادگیری اصول کلیت یافته ای هستند در زمینه یادگیری و شرایط آن
انواع یادگیری : یادگیری کلامی، یادگیری حرکتی، یادگیری مشاهده ای، یادگیری اجتنابی، یادگیری تصادفی، یادگیری نهفته ، بصری/فضایی، یادگیری شنیداری، یادگیری محاسباتی و ...
ضرورت و اهمیت روانشناسی یادگیری : روانشناسی یادگیری بینش های ارزشمندی را در مورد چگونگی یادگیری،توسعه و پیشرفت دانش آموزان در محیط های آموزشی ارائه می دهد. به ما کمک کنند تا فهم بهتری از مکانیسمهایی که در پشت یادگیری قرار دارند، پیدا کنیم و راههایی برای بهبود فرایند یادگیری ارائه دهیم.
عوامل موثر در یادگیری :
آمادگی
انگیزه و هدف
تجارب گذشته
موقعیت و محیط یادگیری
روش تدریس معلم
توجه به کل به جای جز
تمرین و تکرار
نظریه های یادگیری و ویژگی های آن ها :
نظریههای یادگیری مفهوم یادگیری مفهوم جامعی است که فعالیتهای بسیاری را شامل میشود. «نظریههای یادگیری» را در بسیاری از کتابها با عنوان انواع یادگیری ذکر میکنند. انواع نظریه یادگیری مجموعهای منظم از اصولی هستند که توضیح میدهند افراد چگونه دانش آموختهشده را فرا میگیرند، حفظ میکنند و سپس آن را به یاد می آورند.
جلسه ها
جلسه آنلاین کاربرد نظریه های یادگیری در آموزش و پرورش
18:00 تا 20:00
1404/02/20
جلسه ضبط شده کاربرد نظریه های یادگیری
همیشه فعال
نظرات
- 1404/02/20 22:07:43
فاطمه صنعتی
اگه این تاریخ فراموش کنیم در وبینار شرکت کنیم بعدا گواهی برامون صادر میشه؟
- 1404/02/20 21:47:17
لیلا پروادیده
سلام وقتتون بخیر متاسفانه من یه مشکلی برام پیش اومد که امکان شرکت در اون لحظه تو جلسه نبود و خیلی هم به این جلسه احتیاج دارم خیلی دوست داشتم شرکت کنم و به گواهینامهشم احتیاج دارم الان چیکار کنم یه راهکار بدین اگه میشه ضبط شدهاش رو اجازه بدید نگاه کنیم یه فرصتی باشه حالا
- 1404/02/20 19:52:59
اختر پیلتن عراقی
سلام خانم کیایی عزیز، بنده دیشب دوره تحلیل کتب فارسی ابتدایی رو ثبتنام کردم از کدوم قسمت باید ویدئو رو دانلود کنم و گواهی رو دریافت کنم؟