توضیحات دوره
کد استاندارد 91701661
دوره وظایف و سرپرستی
مفهوم سرپرست و سرپرستی
در هر سازمان هر عده در رده هاي مختلف مدیریت سرپرستی دارند.. به عبارت دیگر این افراد مقتدر و کنترل کننده کار دیگران هستند، با توجه بـه موقعیـت در سلسله مراتب قدرت و زیر نظر سازمان سرپرست شناخته شده و به طور رسمی نظاره گر بر کار دیگران هستند. جایگاه و نقش سرپرستان در فعالیتهاي صنعتی، تولیدي و خدماتی حائز اهمیت می باشد. چون این گروه ها با توجه به حلقه ارتباطی مـوثر میـان کارکنـان و مـدیران فعالیت های خود را در سمت و سوی اهداف سازمان سوق داده و رهبری می کنند. اسـتفاده صـحیح و مفیـد از امکانـات و منابع موجود باعث هماهنگی میان واحد های سازمانی می شوند در نتیجه توسط دستور موثر، تقسیم کار، نظارت و ارزشیابی، راهنمایی و ...نیروی انسانی را هدایت می کند.رسیدگی به توان بالا برای اجرای وظایف و قرارگیری سرپرست در جایگاه خود مانند برنامه های آموزشی مثل کلاس مدیریت و سرپرستی نیازمند بهره مندی انواع آموزش ها مانند سمعی، بصری و ... است. چون آموزش باعث افزایش آگاهی و دانش می شود .ازجمله سمت های حائز اهمیت در سازمان هایی از جمله خدماتی یا تولیدی سرپرست می باشدفردی که زیر نظر مدیر میانی باشدو چند کارمند یا کارگر بهصورت مستقیم زیر نظر او مشغول به فعالیت باشد سرپرست یا سوپروایزر(supervisor)نامیده می شود.وظیفه اجرای سیاستهای تعیینشده توسط مدیران ارشد و میانی توسط سرپرست می باشد که افراد تحت نظر و سرپرستی خود را بر عهده دارند.
وظایف و نقشها سرپرستان
· نظارت و پایش بر تجهیزات اندازهگیری، شمارشگرها و سایر شاخصها برای اطمینان از انطباق آنها با استانداردهای تولید
· هدایت و هماهنگی فعالیتهای کارکنان، مانند بازرسان، اپراتورها یا سازندگان
· همکاری با سایر سرپرستان برای ایجاد هماهنگی فعالیتهای درون یا بین واحدها
· برنامهریزی و زمانبندی اقدامات و توالیهای تولید برای رسیدن به اهداف تولید
· بازرسی مواد، محصولات یا تجهیزات برای تشخیص نقص یا خرابی
· تشریح مشخصات، طرحها، دستور کار، و سیاستهای شرکت برای کارگران
· نگهداری سوابق مربوط به حضور و ساعات کار کارکنان
· صدور درخواست مواد موردنیاز، لوازم، قطعات و یا تعمیر تجهیزات
· مطالعه و تجزیهوتحلیل نمودارها، دستور کار، برنامههای تولید و گزارشها برای تعیین الزامات تولید و ارزیابی برآوردها و خروجیهای فعلی تولید انجام آموزش کارکنان در خصوص تجهیزات، کار و ایمنی یا ارجاع دادن آموزش کارکنان به کارکنان باتجربه براي تعيين جايگاه سرپرست ابتدا بايد رده هاي مختلف مديريت در سازمان مورد بررسي قرار گيرد تا موقعيت سرپرستان در سازمان تعیین شود. در يک سازمان بطور کلي سه رده (سطح) مديريتي می باشد:رده مديران عملياتي رده مديران مياني رده مديران عالي (ارشد) سازمان سرپرست يک مدير اجرايي يا عملياتي می باشد که هدايت و رهبري مستقيم عده اي از کارکنان را برعهده دارد.
مفهوم سرپرست و سرپرستي نقش و جايگاه آن
وظایف و مسئوليتهاي سرپرست
ويژگي هاي کار سرپرست
ويژگي هاي ارتباطي سرپرست
مهارت ضروري براي سرپرست
عوامل تاثيرگذار بر توقعات افراد
اصول ايجاد رابطه خوب با ديگران
از روش ها و عوامل شناسايي و حل مشکل ويژگي هاي يک سرپرست موفق در شيوه بهبود روش کار او به شمار می روند.
لطفا قبل از شرکت در دوره موارد زیر را بررسی کنید
- ,سرپرست شبانه روزی(1462),دبیر(1057),مدیر هنرستان فنی(1519),مدیر هنرستان كارودانش(1529),معاون امورعمومی مدارس(13012),دبیر مدارس عشایری(13924),مدیر مدرسه دوره اول متوسطه(13947)
- همه استان ها
- همه پست ها
- همه گروههای تدریس
- همه رشته های تدریس
- همه مقاطع
- همه پایه ها
- همه مدارک
پیام های دوره
اطلاعیه مهم
فیلم آموزشی و نحوه برگزاری دوره های آموزشی را از اول خرداد را در لینک زیر مشاهده کنیدنمایش