توضیحات دوره
فناوریهای نوین آموزشی
کد استاندارد ۹۲۰۰۲۵۰۳
فناوری آموزشی استفاده از سختافزار فیزیکی و نظریه آموزش میباشد. فناوری آموزشی شامل حوزههای متعددی از قبیل نظریه یادگیری، آموزش مبنی بر کامپیوتر، آموزش آنلاین و m-learning یا یادگیری موبایلی، جاهایی که از تکنولوژیهای موبایلی استفاده میشود، میباشد:
• فناوری آموزشی به عنوان تئوری و کاربرد روشهای آموزشی برای یادگیری.
• فناوری آموزشی به عنوان ابزارهای تکنولوژیکی و رسانهای، به عنوان مثال دورههای آنلاین آزاد انبوه برخط یا Mooc، که در ارتباط با دانش و توسعه و تبادل آن کمک میکند. افراد هنگام استفاده از اصطلاح "EdTech" نیز منظورشان همین زمینه است.
• فناوری آموزشی برای سیستمهای مدیریت یادگیری (LMS)، مانند ابزاری برای مدیریت دانشجویان و برنامه درسی، و سیستمهای مدیریت اطلاعات آموزش (EMIS).
• فناوری آموزشی به عنوان مدیریت پشت صحنه، از قبیل سیستمهای مدیریت آموزش برای تدارکات و مدیریت بودجه، و فروشگاه ثبت یادگیری (LRS) برای ذخیرهسازی دادههای یادگیری و تجزیه و تحلیل آنها.
• خود فناوری آموزشی به عنوان یک موضوع آموزشی؛ چنین دورههایی برخی اوقات "مطالعات کامپیوتری" یا فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) " نامیده شود.
مزایای فناوری در آموزش
• با نگاهی به گذشته، معرفی فناوری به کلاس درس برای دانشآموزان و معلمان جوانتر یک موهبت بوده است. به عبارت دیگر، با معرفی ناگهانی طیف گستردهای از دستگاهها و اینترنت، دانشآموزان این فرصت را به دست آوردند که فرآیند یادگیری را بسیار آسانتر و جالبتر کنند.
• تجربه تعاملی بهتری را در طول فرآیند یادگیری و تدریس فراهم میکند
• با معرفی تلفنهای همراه، تبلتها و رایانهها، دانشآموزان اکنون میتوانند کاری را انجام دهند که باید مدتها پیش میتوانستند- یادگیری فعال و سازنده. برای اولین بار، دانشآموزان میتوانند به لطف برنامهها، فیلمها، شبیهسازیها و کتابهای دیجیتالی که فرآیند یادگیری را بسیار جذابتر میکنند، با اشتیاق به یک واحد درسی/موضوع دسترسی پیدا کنند. علاوه بر این، داشتن فرصتی برای کاوش عمیقتر در حوزهای که به آنها علاقه دارد به آنها امکان میدهد به طور بالقوه علایق و استعدادهای خود و شاید حتی حرفه آینده خود را بشناسند.
شی مفاهیم پایه فنآوری اطلاعات اولین مهارت از هفت مهارت استاندارد ICDL میباشد. در ابتدا لازم است بدانیم ICDL چیست و استانداردی که از آن بعنوان استاندارد ICDL یاد میشود چه مباحثی را در بر میگیرد.
در بیشتر کشورهای توسعه یافته و صاحب فناوری و در بعضی کشورهای در حال توسعه آموزش علوم کامپیوتری و فراگیری دانش IT -Information Technology جزء برنامههای اصلی مدارس، دبیرستانها و دانشگاهها به شمار میآید. در ایران نیز برنامه توسعه و کاربردی فناوری ارتباطات و اطلاعات موسوم به ( تکفا ) مهمترین برنامه دولت در زمینه توسعه، گسترش و کاربردی ساختن IT در کشور محسوب میشود.
انواع کامپیوتر
كامپیوترها در گروههای مختلفی دستهبندی میشوند، هر چند مرز این گروهها همیشه كاملا واضح نبوده و میتوان آنها را به صورت طیفی یا تغییر تدریجی در نظر گرفت. در یك سوی این طیف، كامپیوترهای Main Frame قرار دارند.
از خصوصیات این كامپیوترها میتوان به موارد زیر اشاره كرد:
۱- بزرگ و گران قیمت هستند.
۲- مورد استفاده آن در شركتهای بزرگ، سازمانهای دولتی و مؤسسههای علمی – تحقیقاتی است.
۳- از آنها میتوان بصورت پیوسته در ۲۴ ساعت روز و ۳۶۵ روز سال استفاده كرد.
۴- توانایی پردازش تعداد عظیمی كار و محاسبات بسیار پیچیده را دارند.
در انتهای دیگر این طیف، كامپیوترهایی قرار دارند كه اغلب ما با آنها آشنا هستیم، این كامپیوترها را كامپیوترهای شخصی یا PC مینامند كه البته قبلاً با عنوان میكرو كامپیوتر شناخته میشدند.
از خصوصیات این كامپیوترها میتوان به موارد زیر اشاره كرد:
۱- نسبت به كامپیوترهای Main Frame ارزان هستند.
۲- تنوع زیادی در شكل و كاربرد آنها وجود دارد.
یكی از اشكال كامپیوترهای PC، كامپیوترهای رومیزی هستند.
لطفا قبل از شرکت در دوره موارد زیر را بررسی کنید
- ,كارشناس امور آموزشی(194),كارشناس برنامه ریزی(378),كارشناس سنجش وارزشیابی تحصیلی(1171),كاردان سنجش وارزشیابی تحصیلی(1172),كاردان امورآموزشی(1169),كارشناس امور پژوهشی(1168),مسئول امورآموزشی(1167),مربی امور تربیتی مدارس متوسطه(1097),مدیرامورآموزشی(135),آموزگاری(101),هنرآموزی(103),دبیری(102),مربی امورتربیتی مقطع ابتدایی(104),مربی امورتربیتی مقطع راهنمائی ومتوسطه(105),مربی امورتربیتی(107),كارشناس امورفوق برنامه(124),مشاور تحصیلی(949),مراقب بهداشت(950),مربی بهداشت مدارس(آ و ف)(951)
- همه استانها
- همه پست ها
- همه گروههای تدریس
- همه رشته های تدریس
- همه مقاطع
- همه پایه ها
- همه مدارک