توضیحات دوره
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی که امروزه با اصطلاح هوش مصنوعی AI نیز شناخته میشود، روشی نوین برای ساخت ابزارهایی هوشمند با الگوبرداری از هوش انسان میباشد. ابزاری که شبیه انسان فکر کند و به جای او تصمیم بگیرد. در حقیقت این فناوری همان ماشین برنامهنویسی شده به دست انسان است که با هدف سهولت در انجام امور روزمره طراحی شده است. بسیاری از افراد، هوش مصنوعی را همچون رباتی در نظر میگیرند که بهصورت فیزیکی قابل مشاهده میباشد. در حالی که در بیشتر موارد، این مفهوم در قالب پاسخی به رفتارهای انسان و برگرفته از علایق و گرایشات او ارائه میشود.
هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخهای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیهسازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونهای برنامهنویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف میتواند به تمامی ماشینهایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسأله و یادگیری داشته باشند.
زبان برنامهنویسی هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی نیازمند سختافزار و نرمافزار تخصصی برای نوشتن و آموزش الگوریتمهای یادگیری ماشین است. هیچ زبان برنامهنویسی به طور انحصاری در هوش مصنوعی استفاده نمیشود، اما پایتون (Python)، آر (R)، جاوا (Java)، سی (++C) و جولیا (Julia) جزء زبانهای محبوب در بین توسعهدهندگان هوش مصنوعی هستند.
اهداف هوش مصنوعی
هوش مصنوعی(AI) شاخه گستردهای از علوم رایانه است که مربوط به ساخت ماشینهای هوشمند با توانایی انجام وظایفی است که معمولاً به هوش انسان نیاز دارند. هوش مصنوعی .یک علم میان رشتهای با چندین رویکرد است، اما پیشرفت در یادگیری ماشین و یادگیری عمیق باعث ایجاد تغییر الگوی تقریباً در هر بخش از صنعت فناوری میشود. اساس هوش مصنوعی آن است که هوش انسان و طریق کار آن بهگونهای تعریف شود که یک ماشین بتواند آن را به راحتی اجرا کند و وظایفی که بر آن محول میشود را به درستی اجرا کند. هدف هوش مصنوعی در حقیقت بر سه پایه استوار است.
یادگیری
استدلال
درک
شاخههای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی یک علم بسیار گسترده و پیچیده است که شاخههای متعددی دارد؛ شاخههای هوش مصنوعی عبارتند از:
۱. سیستم خبره (Experts Systems)
۲. رباتیک (Robotics)
۳. یادگیری ماشین (Machine Learning)
۴. شبکه عصبی (Neural Network)
۵. منطق فاری (Fuzzy Logic)
۶. پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing)
لطفا قبل از شرکت در دوره موارد زیر را بررسی کنید
- ,آموزگاری(101),دبیری(102),هنرآموزی(103),مدیریت واحد آموزشی(120)
- همه استان ها
- همه پست ها
- همه گروههای تدریس
- همه رشته های تدریس
- همه مقاطع
- همه پایه ها
- همه مدارک