توضیحات دوره
امنیت شبکه و اطلاعات در سازمان ها
امنیت شبکه را میتوان مجموعهای از علوم کامپیوتر دانست که شامل امن کردن یک کامپیوتر و یا زیرساخت شبکه و همچنین دستگاههای موجود در این شبکه بهمنظور جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به منابع و اطلاعات، سرقت دادهها و اطلاعات، سوءاستفاده از شبکه، تغییر در دستگاهها و دادهها میباشد. امنیت اطلاعات را می توان علمی دانست که با ایجاد ابزارها و ابزارهای لازم جهت محافظت از اطلاعات در برابر خطرات داخلی یا خارجی ، برای محافظت از اطلاعات در برابر خطرات تهدیدکننده آن یا سدی که مانع از حمله به آن می شود ، کار می کند. یکی دیگر از فعالیتهای امنیت شبکه جلوگیری از حملات Denial of Service )DoS) و همچنین اطمینان از خدمات دائمی شبکه برای کاربران شبکه و کاربرانی که به این سرویسها دسترسی دارند میباشد. امنیت شبکه شامل مکانیسمها و متدهای دفاع جهت حفاظت داده، شبکه و همچنین دستگاههای موجود در شبکه داخلی سازمان از تهدیدهای داخلی و خارجی میباشد.
اهمیت امنیت اطلاعات در سازمان
امنیت اطلاعات به منظور حفظ و نگهداری اطلاعات از فعالیتهایی همچون جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، استفاده، خواندن، تغییر، دستکاری و یا افشا کردن اطلاعات تا تعریف ساختار صحیح مدیریت دسترسی، استفاده صحیح و روالمند از دادههای سازمان تشکیل میشود و موجب کنترل محرمانگی، یکپارچگی و در دسترس بودن دادهها در سازمان خواهد شد.
وجود یک حفره یا مشکل امنیتی میتواند خسارات جبرانناپذیری به سازمان مورد تهاجم وارد نماید از جمله:
از دست دادن اعتبار فعلی سازمان در میان رقبا
کاهش درآمدهای سازمانی
افزایش هزینههای سازمانی
سلب اعتماد مشتریان و سرمایهگذاران و حتی کارمندان
کاهش مشتریان سازمان
لطمات در سطوح کلان کشور
انواع امنیت شبکه کدامند؟
کنترل دسترسی
نرمافزار آنتی ویروس و ضد بدافزار
امنیت برنامه
تجزیه و تحلیل رفتاری
جلوگیری از از دست دادن دادهها
منع توزیع پیشگیری از خدمات
امنیتایمیل
فایروالها
تفاوت امنیت اطلاعات با امنیت شبکه در صنعت
این دو نوع از امنیت معمولاً با هم اشتباه گرفته شده و یا حتی در سطح سازمان بجای هم بکار میروند. گاه حملات، نفوذها، استخراج و انتشار اطلاعات باید با راهکارهای الکترونیکی و فنی از طریق بستر شبکه کنترل و دفع شده و گاهی نیز این نفوذها به طریق دیگری صورت میپذیرد.
وظیفه تیم امنیتی به موازات تیم تأمینامینت شبکه اهمیت خود را حفظ کرده و با کمک گرفتن از ابزارهای نوین فعالیت مکمل خود را در جهت حفظ هرچه بیشتر محرمانگی ادامه میدهند. مدیریت امنیت با دو رویکرد نظارتی نقش بسیار مهمی در حفظ و هراست از امنیت اطلاعات خواهد داشت. رویکرد اول با تأکید بر رویههای سازمانی که مبتنی بر رهنمودهای مکتوب، استانداردها و سیاستهای امنیتی سازمان است و رویکرد دوم که همان مدیریت امنیت برای شبکهها و اتخاذ ساختارهای مطلوب از نظر هزینهای و کیفیت حفظ امنیت است میباشد.
لطفا قبل از شرکت در دوره موارد زیر را بررسی کنید
- رشته شغلی در سایت ltms چک شود
- همه استانها